Sådan får du tandpastasmilet

Vi har nok alle sukket efter det store, hvide smil, som de fleste hollywoodstjerner har i film. Det der nærmest glimter i solen. Desværre er det de færreste, som er født med perfekte tænder, som ikke er den mindste smule skæve eller gule. Heldigvis kan du i dag sagtens få et smukt smil, uden du skal gå igennem at have en kæmpe bøjle på i mange år. I dag er vi så langt i udviklingen, at du kan få et smukt smil med Invisalign, som er en helt ny teknik, der passer rigtig godt til alle dem, der gerne vil have flotte tænder, men ikke har lyst til at ligne en, der går i folkeskole igen, fordi de skal gå med togskinner i flere år. 

Derfor skal du prøve Invisalign

Der er mange, der går rundt hele deres liv og har det dårligt med, hvordan deres tænder ser ud. Det kan have stor betydning for, hvordan man ser sig selv og for ens selvtillid. I nogle tilfælde kan det være så slemt, at man ikke smiler med tænderne på billeder eller ikke kan lide at grine, fordi at alle så kan se ens tænder. Hvis man har det sådan, er det helt klart værd at få gjort noget ved det. Heldigvis er man i dag så langt i udviklingen, at man ikke behøver at gå rundt med tydelige togskinner i flere år. Man har nemlig udviklet noget, der hedder Invisalign.

Hvad er Invisalign

Invisalign bliver også kaldt den usynlige tandbøjle. Det er der en grund til. Den er nemlig næsten usynlig, for modsat togskinner, som vi alle kender, der er fremstillet af metal, og som man ikke kan sige lige frem er usynlige, så er Invisalign faktisk næsten usynlig. Den er nemlig fremstillet af gennemsigtigt plastik. Derudover er det formet specielt til din mund, så det er faktisk bare et ekstra lag, som man sætte ovenpå sine tænder. Den er derudover formet til, at den langsomt retter dine tænder til ved at presse dem, så de sidder, som du gerne vil have dem til at sidde.  Det betyder, at den er næsten usynlig for omverdenen, og det er kun når man skal have den af, at man kan se den. Det er derfor den perfekte løsning for dig, som gerne vil have rettet til dine tænder til, men er nået en alder, hvor man ikke har lyst til at rende rundt med togskinner i flere år.