Sådan smider I kæreste kiloene

Dette er sponsoreret indhold

Folk i faste forhold over en længere periode har sommetider en tendens til, at tage et par ekstra kilo på. Dette kan måske være fordi mad er en stor del af vores liv og når vi er sociale, spiser vi som oftest lidt ekstra, særligt når det kommer til søde sager. Men hvordan kommer du og din kæreste tilbage på rette spor igen, hvis I gerne vil smide de overflødige kærestekilo? Her får du et par gode råd, som måske kan hjælpe jer lidt på vej.

Prøv en kur der dur

Der findes naturligvis ingen slakekur som er magisk, men en slankekur kan stadig godt være med til at kickstarte en ny og sund livsstil. Det handler altså på længere sigt om en kostomlægning, som ikke bare er holdbar lige nu og her, men som også kan fungere fremover. Suppekuren kan dog eksempelvis være en god kickstarter, hvis du gerne vil forsøge at skære de søde sager helt væk i en kortere periode. Hvis du ikke er så meget til suppe, kan du i stedet prøve en Juicekasse, som også indeholder en masse grøntsager og derfor er god for din krop. Der findes altså en masse forskellige slankekurer derude og det gælder om at finde den, der passer til dig eller jer som par, med det in mente, at en slankekur selvfølgelig ikke er et vidundermiddel.

Lav en ugentlig madplan

En madplan kan faktisk være super effektiv, i forhold til at få styr på kosten. Find nogle gode og lækre opskrifter, som naturligvis også er sunde, og gør det til noget hyggeligt at lave mad sammen med din kæreste i hverdagen, i stedet for eksempelvis at bestille take away igen. Sørg også for, at du holder dig til indkøbslisten når du handler og ikke kommer til at fylde kurven med en masse usunde ting. For at dette bliver nemmere, er det en god idé altid at handle efter du har spist, så du ikke handler på tom mave, da det er her du nemt og hurtigt kan blive fristet.

Dyrk motion sammen

Læg en plan for hvordan du og din kæreste får flettet mere motion ind i hverdagen. I kan for eksempel begynde at løbe sammen eller gå til en aktivitet, som I begge synes er sjov. Ved at træne sammen kan I hjælpe hinanden med at holde humøret højt, samtidig med, at I også får noget mere kvalitetstid sammen.