Sådan gør du meditation til en del af din morgenrutine

Der er nogen, som har en produktiv morgenrutine, mens der er andre, som er mindre produktive om morgenen. Hvis du dog ønsker at forbedre din morgenrutine, så kan du med fordel inkorporere meditation i rutinen. Dette kan du læse mere om her.

Benyt dig af live meditation

Hvis du gerne vil komme i gang med at meditere om morgenen – og ønsker at blive ved med at gøre det dagligt, så kan du benytte dig af Live meditation. Det er online meditation, som du kan tilmelde dig, og som du kan benytte hver morgen.

Når du har tilmeldt dig denne meditation, så kan det være nemmere for dig at overtale dig selv til at meditere. Du kan således begynde at planlægge din morgen rundt om din meditation-session.

Fordele ved live meditation online

Der er mange fordele ved at benytte sig af online meditation, som desuden er live. Først og fremmest er det meget nemt for dig at meditere, når du blot skal tænde for din mobil eller pc for at komme i gang med at meditere. Du kan altså meditere hvor som helst om morgenen.

Det kan også være mere motiverende for dig, når der er tale om en live meditation. Det kan gøre det mere engagerende, når du ved, at der er andre end dig, som udfører præcis den samme meditation som dig.

Det er ligeledes fordelagtigt for dig, at du har mulighed for at genafspille sessionerne. Du kan således stadig meditere, selvom du har sovet længe. Du kan også vælge at meditere flere gange på dagen, hvis du kan mærke, at der er brug for det.

Få en mere fokuseret hverdag

Når du sørger for at gøre meditation til en del af din morgenrutine ved hjælp af live meditation, så kan du se frem til at få en mere fokuseret hverdag efter hver meditation.