Slap lige lidt af… i hængekøjen

I en stresset tid med fart på familier, job og sågar fritid, kan det være guld værd at slappe af. Afslapning og hygge går hånd i hånd i Danmark, hvor vi endda har vores helt eget ord for det! I dette indlæg vil vi slå et slag for noget, der ellers ikke så ofte findes indendørs, men alligevel er ved at få et mindre gennembrud som et inde-element i hjemmet. Vi taler om… Hængekøjer!

Hæng ud i stuen

Hængekøjen har altid været en vellidt ting til udebrug. Den skaber en perfekt ramme om hygge – hvad end man bare ønsker at slappe af med en lur, vil læse en god bog eller bare nyde solens stråler.

Hængekøjer til udendørs brug er det afhængige af sommersolen. Uden den bliver hyggen pludseligt til et spørgsmål om at ligge i regn eller vind. Og det er ikke så behageligt.

Til gengæld er du beskyttet fra alle vejrets elementer, når du er inde. Her kan køjen ikke bare være behagelig og stemningsskabende, men ligefrem praktisk. Det skyldes, at det er let at flytte rundt på køjen – og at den let kan pakkes sammen og tages frem, hvis man f.eks. skal bruge pladsen til noget andet. Det kunne bl.a. være i tilfælde af, at man skal sætte et bord frem til en stor mængde gæster eller skal bruge gulvet til yoga.

Der er dog ikke nogen, som siger, at hængekøje udelukkende er til stuen. Køjen er også utrolig populær på børneværelset! Her udgør den et mere ”legende” møbel. Særligt på grund af mulighederne for at købe ekstra store køjer, er det også altid muligt at finde en model, som egner sig til børneværelset med flere legende børn. De kan få en oplevelse af både sjov og nærvær, når de ’hænger ud’ sammen.

Mange muligheder for design

Hængekøjen findes ikke bare i mange størrelser, men også mange design. Det tillader dig at finde den perfekte stil til dit hjem, så indretningen passer dig 100 procent.

Dertil er det naturligvis altid muligt at indrette køjen med puder og plaider, så den oser af hygge. Så hvorfor ikke tage og slappe lidt af… I den helt perfekte hængekøje.