Sprækker hænderne? En god håndcreme giver sund hud

Bliver dine hænder tørre og sprækker, når det bliver lidt køligt udenfor, eller mangler du generelt bare det sidste skud fugt til dine hænder, før du føler dig helt godt tilpas? Så er det en rigtig god idé at finde en håndcreme, du kan bruge, som giver hænderne præcis den mængde fugt, du har brug for, og som kan bruges fuldstændig efter behov.

Vegansk og dermatologisk testet

De fleste vil gerne bruge kvalitetsstemplede produkter, så man kan være sikker på at få det produkt, der lever bedst op til forskellige krav. Håndcremen fra Ecooking er fremstillet udelukkende af veganske indholdsstoffer, ligesom den er dermatologisk testet. Cremen indeholder desuden flere forskellige økologiske ingredienser. Det indebærer blandt andet:

  • Økologisk mandelolie

  • Økologisk abrikoskerneolie

  • Økologisk olivenolie

Desuden vil du opleve, at cremen har en frisk duft af blandt andet jasmin og appelsin, så du virkelig kan nyde, når du bruger cremen. Nogle håndcremer har en tendens til at fedte meget og klistre i hænderne længe efter, du har brugt den. Denne håndcreme trænger hurtigt ind. På den måde får huden den nødvendige fugt, uden du behøver blive irriteret over, at du ikke kan bruge hænderne de næste fem minutter, efter du har påført cremen.

Håndcremen virker helende. Det betyder, at hvis du har fået skadet hud, heriblandt frostskader, sprækker, eller du generelt har tør hud, så kan cremen virke helende og lige så stille rette op på skaderne. Desuden virker den generelt plejende, så selvom du ikke føler, du har specielt tørre hænder, vil du kunne bruge den for at forberede huden bedst muligt på forskellige omgivelser og forebygge skadet hud. Cremen passer til alle hudtyper, så du kan sagtens dele den med resten af familien.

Anbefalet anvendelse

Håndcremen kan generelt bruges efter behov. Det betyder, at der ikke er noget maksimum på, hvor mange gange i løbet af en dag, cremen kan anvendes. Typisk kan det være en god idé at bruge cremen som en del af morgenrutinen, så den automatisk bliver en del af hverdagen, men det kan også give god mening at have en creme med i tasken. Det kan for eksempel være nødvendigt med cremen efter en cykeltur i kulde eller hvis du har brug for at vaske hænder mange gange i løbet af en dag. Kan du godt lide følelsen af at vågne op med velplejede hænder, kan du med fordel smøre dine hænder ind i et tykt lag creme før du går i seng. På den måde giver du huden mulighed for at trække cremen langsomt ind, selvom det er et tykt lag, og dine hænder vil føles friske og fugtede næste morgen. Hvis du vil øge effekten endnu mere, kan du tage et par tynde bomuldshandsker på, når du har taget cremen på om aftenen. Så vil cremen hele natten være i kontakt med huden, og du slipper for, at dit sengetøj bliver fedtet, når du bruger cremen. Indholdet i cremen bliver løbende analyseret og vurderet som et ekstra kvalitetstjek.