2 ferietyper som du og din familie skal prøve

Tiden for sommerferie nærmer sig for rigtig mange. Hvis du og din familie ikke har planlagt jeres sommerferie endnu, kan I her få nogle idéer til nogle forskellige ferietyper, som er værd at prøve. Der er mange, der har nogle faste planer for, hvad de hvert år skal lave i deres sommerferie, men nogle gange kan det være fedt at prøve noget helt nyt.

Hold hyggelig ferie i sommerhus

Hvis der er noget, der er hyggeligt, så er det en ferie i sommerhus. Det er det oplagte valg, hvis I kender til en ferie, hvor I bare kan slappe af og trække jer tilbage. At være i sommerhus minder meget om at være derhjemme, det er bare mere hyggeligt, fordi der er en helt speciel stemning i et sommerhus. I kan stadig holde grillaftener på terrassen og spille havespil, men I slipper samtidig for at se på vasketøjet og alle de ufærdige projekter derhjemme. Sommerhus er perfekt, når I vil helt ned i gear, så I kan lade op til hverdagen, som venter lige om lidt igen. Find sommerhusudlejning Jylland her.

Tag på aktiv cykelferie

Hvis I er i humør til at udfordre jer selv samt få en masse motion, kan I tage på cykelferie. Cykelferie er for jer, der ikke har noget imod at overnatte udenfor i naturen. Det er bare at stige op på hver sin cykel og pakke en taske, et telt og nogle soveposer. Det fede ved en cykelferie er, at der ingen forventninger er. I kan bare køre ud i landet og lade skæbnen føre jer forskellige steder hen. I vil komme til at opleve en hel masse skøn natur på en helt ny måde. Det er en anderledes ferie, men I er sikre på at få en masse gode minder med hjem.