Oplev udendørs teater midt i København

Ønsker du at nyde din frokost udendørs, hvor du efterfølgende kan opleve et teaterstykke – midt i hjertet af København? I Grønnegårds teatret kan du opleve diverse teaterforestillinger i sommerperioden fra juni til august, hvor du kan se forskellige tolkninger af tekster ­– både klassiske og moderne. Her er det muligt at nyde mad i haven inden forestillingen, og efterfølgende opleve diverse teaterstykker udendørs.

Nyd sommervejret

Udendørs teater kan være en god idé, hvis du ønsker at nyde sommervejret. I dette tilfælde kan du blandt andet se Maskerade, som foregår på Grønnegårds teatret. Forestillingen er baseret på en komedie af Ludvig Holberg, som omhandler en særlig hyldest til livet og forelskelsen. Her kan du således nyde vejret udenfor, mens du eventuelt kan nyde en picnic inden forestillingen. Haven har du derfor mulighed for at besøge et par timer inden forestillingens start, hvor du derfor kan medbringe din egen mad og tilbringe nogle timer med at nyde det dejlige sommervejr inden Maskerade.

Køb billetter online

Online har du nemt mulighed for at købe billetter til forestillingen, som varer en time og 40 minutter. Denne kan opleves fra mandag til lørdag kl 19 fra den 29. juni til 27. august. Online er det tillige nemt at danne dig et nærmere overblik over forestillingens handling, medvirkende og lignende, hvis du tænker, at dette kunne være noget for dig, din familie, venner eller andre.

Skab en god oplevelse med hele familien

Med Maskerade har du mulighed for at skabe en mindeværdig oplevelse med hele familien. Denne kan opleves af folk i alle aldre, hvorfor der er stor mulighed for at gøre dette sammen med familien og få en hyggelig dag udenfor i sommervejret. Det kan imidlertid også være, at du ønsker at opleve forestillingen med venner eller andre – hvilket naturligvis er helt op til dig selv at afgøre.