Smukke bryllupslokaler i Aarhus

Skab de rigtige rammer for dit bryllup

Livet er fyldt med festlige begivenheder, men et bryllup må siges at være en af største. Netop derfor er det vigtigt at finde de rigtige rammer for brylluppet, så festen kan blive præcis som du går og drømmer om. Én af de vigtigste rammer for brylluppet er lokalerne og deres beliggenhed.

Der findes mange forskellige bryllupslokaler i Aarhus og omegn, så hvilket du skal vælge, afhænger af din stil og dine ønsker. At holde bryllup på en kro er dog noget, mange drømmer om. De rustikke rammer, charmen og de smukke omgivelser skaber den perfekte setting for en smuk og uforglemmelig bryllupsfest.

Romantiske lokaler til bryllup på Norsminde Kro

Norsminde Kro er placeret i den lille landsby Norsminde cirka 20 kilometer syd for Aarhus. Kroen ligger i naturskønne omgivelse med udsigt til sø, å, havneområde og hav. Kroens bindingsværk og smukke, gule farve oser af sjæl og charme. Indvendigt er lokalerne lyse og hyggelige med smuk udsigt til den omkringliggende natur. Foran kroen er der også mulighed for gratis parkering for dig og alle dine gæster. Med under 50 meter til havnen og få hundrede meter til stranden er der også rig mulighed for at tage nogle smukke bryllupsbilleder.

Norsminde Kro har mange års erfaring med at afholde bryllupsreceptioner og bryllupsfester i deres lokaler, hvilket gør det nemt for dig som arrangør af brylluppet. Vælger du at bruge et af Norsmindes Kro lokaler til dit bryllup, kan du også drage nytte af deres dygtige Michelin kokke, som gerne sammensætter en lækker bryllupsmenu til lejligheden.