Oplevelser for hele familien i Aabybro

Aabybro er et hyggeligt sted, der byder på masser af oplevelser for både børn og voksne. Det er en by, der egner sig fremragende til en familietur. Læs her, hvis du vil vide mere om nyheder og arrangementer i byen. Du kan også kigge på listen her, hvis du vil have inspiration til en familietur til Aabybro:

Tag på eventyr i Aabybro-egnen

Der er flere skove og strande i Aabybro-egnen, som du kan tage på eventyr med din familie. I skovene findes der flere stier, som man kan følge rundt i naturen. Derudover er der en hel del udendørsaktiviteter man kan prøve sammen som fx vandre eller cykle. Strandene har flere store sandklitter, hvor man kan lege og samles om aktiviteter. I kan også tage på vandretur langs kysten ved Jammerbugten, eller få en sejltur med plads til hele familien.

Besøg attraktionerne

I Aabybro-egnen findes der flere interessante attraktioner, som du kan besøge sammen med din familie. I kan f.eks. besøge Troldemuseet, der har til huse i den oprindelige troldefabrik på Gjøl. Du kender nok de charmerende trolde med det velkendte kulørte og strittende hår. Troldene er bedst kendt under navnet Gjøl Trolde, og de har fået deres helt eget museum i hjembyen Gjøl. Det lille Troldemuseum formidler historien om kunstneren bag, Thomas Dam. Han er mest kendt som skaberen af Gjøl Trolden, men museet viser også, hvem han var i andre kunstformer.

Spis lokale specialiteter

Der findes masser af cafeer og restauranter i Aabybro-egnen, hvor man kan nyde lokale specialiteter fra det vestjyske køkken. Man kan f.eks. prøve anerkendte mejeri Aabybro Mejeri. Det er Jammerbugtens eneste mejeri med produktion af is. Aabybro Mejeri har specialiseret sig i at lave rigtig gammeldags flødeis af frisk fløde fra Vendsyssel. Her kan du købe lokale, smagfulde specialvarer såsom Ryå Is, ost og smør. I forbindelse med mejeriet finder du også en hyggelig café, hvor hele familien kan nyde den hjemmelavede is i smukke omgivelser.