3 populære ønsker hos børn

Vil du gerne overraske et barn med en gave selvom, at det hverken er jul eller barnets fødselsdag? Så kan du ikke bede barnet om en ønskeliste. Men hvad skal du så gøre? Du kan eventuelt kigge på de mest populære ønsker blandt børn for at få en idé om, hvad du kan give barnet i gave.

Personlig bog med barnet som hovedperson

Med en personlig bog kan barnet blive hovedpersonen i sin helt egen bog. Du kan bestille sådan en bog på nettet, hvor du kan vælge mellem flere forskellige temaer. Temaet kan være alt lige fra en rumrejse til en skovtur og så videre. Når du har fundet et tema, kan du få sat barnets navn og andre personlige ting ind i bogen. Du bør vælge et tema, der vil være interessant for barnet.

Et tryllesæt er altid en god idé

Alle børn er på et eller andet tidspunkt nysgerrige på, hvordan tryllekunster udføres. Du kan derfor aldrig gå galt i byen med at give et tryllesæt til et barn. Dette ønske står helt bestemt højt på mange børns ønskesedler hvert år.

Giv en malebog til det kreative barn

Mange børn elsker at sidde og fordybe sig i at male i en malebog. Du kan altså overveje at give barnet en malebog. Du kan blandt andet finde en malebog hos BR. Har du tid og mulighed for at sidde sammen med barnet og hygge, mens I maler i en malebog, bør du også købe en til dig selv.