Underholdende lege med modellervoks

Modellervoks er en ting, der kan fange børns opmærksomhed i lang tid. Ikke nok med at det er sjovt at lege med modellervoks, så kan kreativiteten virkelig også få frit spil. Børn får nemlig mulighed for at skabe et væld af sjove og spændende lege samt figurer. Mangler dine børn inspiration til, hvad de kan lave med modellervoks eller Silk Clay, bør du læse med videre her.

Lav en bondegård eller vælg et andet tema

Hvis dine børn har modellervoks, er det kun deres egen fantasi, der sætter grænsen. Eksempelvis kan dine børn give sig i kast med at lave en bondegård med dyr med modellervoks.

Har de allerede en legetøjsbondegård, kan de lave alle dyrene til den. Desuden kan de hente alt lige fra græs til hø og så videre udenfor, hvis det er nødvendigt. Er et bondegårdstema ikke noget for dine børn, kan det også være et skovtema.

Med et skovtema skal der blandt andet laves dyr og træer. Du kan desuden tage i skoven med dine børn, så I kan samle blade, grankogler m.m. til at lave en miniatureverden.

Lav en leg med farver og modellervoks

Farver er altid en ting, som interesserer børn. Du kan derfor lave en farveleg med hjælp fra modellervoks. Start med at lave store flader i forskellige farver sammen med dit barn. Herefter skal I nu lave kugler i disse farver.

Giv dit barn en kugle af gangen. Barnet skal nu matche farven på kuglen med en stor flade. Når barnet finder den rette flade, skal det trykke kuglen flad på den. Det er en sjov og underholdende leg.