Ting småbørnsforældre altid skal have to af

Det eneste forudsigelige ved livet er, at det uforudsigeligt. Vi ved aldrig, hvad dagen byder på. Vi har måske en idé, men ofte har livet en sjov måde at twiste tilværelsen på.

 

Det kan alle småbørnsforældre skrive under på. Lige meget, hvor gennemført de kan prøve at tilrettelægge dagen, har børnene eller vejret det med at sende dem i hårgrånende situationer, hvor man pludselig står og mangler noget helt vitalt.

 

Grå hår vil de fleste gerne holde stangen så længe som muligt. Det kan derfor være en god idé at have ekstra af hverdagens mest nødvendige ting, så du aldrig bliver taget med bukserne nede – og hvis du gør, har du et ekstra par.

 

Flyverdragter

I de kolde måneder er flyverdragter til børn vores bedste ven. Det er, hvad der holder vores børn varme, tørre og sygdomsfri.

 

Men flyverdragter kæmper også en hård kamp hver dag. De bliver udsat for mudder og regn. Du har sikkert prøvet at hente dine børn, for derefter at finde deres flyverdragt helt gennemblødt af brunt sjap. Det kan du naturligvis ikke pakke dine børn ind i, og I bliver nødt til at skynde jer hjem, for at undgå forkølelsen.

 

Det kan nemt undgås ved at have en flyverdragt i reserve.

 

Sutter

Udover at sutte på sutter, elsker børn at kaste deres sutter i alle retninger. De kender ikke konsekvensen af deres handlinger, og kan derfor ikke forstå, hvorfor de senere ikke kan få lov til at sutte på deres beskidte sut.

 

Her har forældre to valg: gråd eller risiko for sygdom ved at give den beskidte sut. For nogle er risikoen stilheden værd.

 

Det kompromis bør ingen forældre stå med. Sørg derfor for altid at have en hel bunke sutter til rådighed, så du altid er klar.