Er du klar til, at barnet kommer?

Der er mange ting, der skal være styr på, inden der ankommer en lille ny til familien – specielt hvis det er det første barn, og der derfor ikke er noget aflagt i huset i forvejen, som kan genbruges. Der er ingen grund til at stresse unødigt, for der skal nok falde styr på det hele i tide – og hvis der først kommer styr på det lidt over tiden, går det nok også.

Barnevogn, puslebord, slyngevugge, blespand – læn dig godt tilbage i din massagestol og læs med her for at finde ro i, om du nu ikke nok har styr på det mest essentielle.

Redskaber så du er god ’on the go’

Man kan måske være tilbøjelig til at have lyst til at blive indenfor i sin egen hule af et hjem de første mange måneder med en nyfødt. Verden udenfor er stor og skræmmende, når man først er ansvarlig for et liv ud over ens eget. Men før eller siden bliver man nødt til at komme uden for døren, om ikke andet så for ikke at blive helt skør i barselshulen.

Her er nogle af de smarteste redskaber, du skal have, når du skal have baby med on the go:

  • Barnevogn

  • Bilsæde

  • Klapvogn

  • Bæresele

  • Barnesæde til cykel eller

  • Cykelvogn til børn (med cykelhjelm selvfølgelig)

Tøj – alt udover det nødvendige er for meget

Babyer vokser hurtigt. Mange førstegangsforældre går amok i shopping af babytøj, så snart de får nyheden om, at de venter sig. Men helt ærligt – en nyfødt spiser, skider og sover 90% af tiden, og det er ikke noget, man skal se moderigtig ud for at gøre. Så længe I har sparkedragter nok til, at I kan udsætte at vaske tøj i en uge eller halvanden, skal I nok klare den første tid.