5 gode ideer til barnedåbsgaven

Til en barnedåb regner det med barnedåbsgaver. Skal du til at købe en dåbsgave? Og vil du gerne købe en god gave til den lille, som forældrene også vil blive glade for? Men er du lidt i tvivl om, hvad du skal købe til barnet? Så læs med her og få nogle gode ideer til barnedåbsgaver, som der er er gældende til enhver barnedåb.

#1 Tøj i barnedåbsgave

Babyer vokser hurtigt, så du kan enten købe tøj, som babyen kan passe nu, eller du kan også købe noget, som babyen kan vokse ind i. Nybagte forældre elsker at få nyt tøj til deres babyer i gave, både fordi de har brug for en masse tøj, men også fordi det bare er så sødt at se på alt det babytøj.

#2 Sengetøj

Sengetøj i barnedåbsgave er en sød gave at give, som både barnet og forældrene vil blive glade for. Sørg for at købe økologisk sengetøj til barnet i god kvalitet. Der er alle mulige søde designs med sengetøj til børn, og du kan bringe smilet frem på barnets forældre ved at give et sødt eller sjovt stykke sengetøj til barnet i barnedåbsgave.

#3 Billedalbum

Et billedalbum til familien, som de kan bruge til at sætte billeder ind af deres barn, er en god dåbsgave, som viser, at du gerne vil have, at de skal gemme de gode stunder, som de får sammen. I den moderne tid med smartphones sker det ofte, at vi ikke har vores billeder fysisk. Det er ærgerligt, hvis man ikke får gjort nok ud af at have billeder i fotoalbum. Hvis du giver denne gave, vil du hjælpe familien med at gemme deres yndlingsbilleder.

#4 Legetøj

Det er oplagt at købe noget legetøj i dåbsgave. Der er så meget, man kan finde af legetøj til børn. Små børn har brug for at bruge deres hjerner, så det er godt at give dem noget legetøj, de kan studere, samle, bygge med, osv.  Børn vil blive rigtig glade for at få noget legetøj – børn kan aldrig få nok legetøj! Sørg for, at du vælger noget, du selv ville give til dine egne børn.

#5 Bamse

Når man er lille, elsker man at have et hav af bamser i sin seng. En bamse er en god gave, fordi det er en ven til det lille barn. Børn øver sig i at vise omsorg på sine bamser, så hvis du køber en sød bamse til barnedåb, vil både forældre og barn blive glade. Du kan købe en fantasibamse eller en dyrebamse – der er masser af bamser at vælge imellem. Find en blød bamse, som barnet kan nyde at røre ved og lege med.