Amning eller flaske med modermælkserstatning?

For at dit barn får den bedste start på livet og det kan vokse sig stort og stærkt, er det vigtigt, at du giver det de rette næringsstoffer lige fra start. Du sikrer dette ved enten at amme dit barn, pumpe mælken ud ved hjælp af en brystpumpe, eller ved at give dit barn flaske med modermælkserstatning i.

Forskellige gode måder at give dit barn næring på den første tid

Der kan være mange forskellige årsager til at man ikke ammer sit barn. Nogle vælger det fra med det samme og andre kæmper en lang og sej kamp, men måske oplever at det ikke fungerede som man havde håbet. Uanset årsagen til det, er der heldigvis rig mulighed for på samme måde som når man ammer, at opnå den tæthed, nærhed og øjenkontakt, som du og dit barn har brug for. Ved at give dit barn flaske med modermælkserstatning får du givet dit barn de samme vitaminer og næringsstoffer, som der er krav til at dit barn skal have de første måneder af sit liv.

Find det hele online

Der findes mange forskellige brands når det kommer til modermælkserstatning, og du kan finde stederne som forhandler det online. Dermed har du mulighed for at finde det produkt, som falder bedst i din og din babys smag.

De fleste kvinder drømmer om at kunne give sit barn mad via sit bryst. Men langt fra alle oplever at det bliver en realitet. Det kan være svært at acceptere, hvis ønsket om en succesfuld amning ikke går i opfyldelse. Derfor er det vigtigt at man fokuserer på det, som det i bund og grund handler om – at barnet skal have en masse næring for at kunne vokse. Ud fra den optik kan man i så fald snakke om som værende underordnet, bare ens barn får dækket sit behov.