Bliv klar til familieferie i campingvogn

Drømmer du om at pakke campingvognen og tage på familieferie? Det er du ikke ene om. Campingferier bliver nemlig mere og mere populære. Hvis du skal afsted i år, så er der god grund til at skrive tjeklisten nu. Sommeren er nemlig lige om hjørnet, og det betyder, at det er tid til campingferier i hele Europa. Men ved du, hvad du skal strege på tjeklisten, inden du triller afsted i campingvognen? I denne artikel guider vi dig, så du kan blive klar til at skabe gode minder med hele familien.

Find en familievenlig campingplads

Når du skal på ferie med campingvognen, er der god grund til at lede efter campingpladser i god tid. Der er nemlig mange campister, som ønsker at bo på attraktive campingpladser i hele Europa. Derfor skal du beslutte, hvor du gerne vil campere. Derudover skal du finde ud af, hvad der betyder noget for dig. Er det eksempelvis vigtigt, at campingpladsen ligger tæt på en stor by, eller er det vigtigere, at I er tæt på en skøn sandstrand? Skal campingpladsen have spa, legeplads og pool, eller vil I hellere være tæt på naturen? Når I har fundet ud af det, er det ofte lidt nemmere at finde den helt perfekte campingplads til familieferien.

Få styr på familiens dyr

Har du dyr? Så skal du sørge for, at dyrene bliver passet, mens du er på ferie. Hvis du allerede nu ved, hvornår du triller afsted på campingferien, er det en god idé at få styr på pasningen. Det kan nemlig sagtens være, at dine venner og bekendte skal holde ferie i samme periode. Derfor bør du allerede nu finde kalenderen frem og ringe ud for at høre, hvem der kan passe katten, hamsteren eller undulaten, mens du nyder familieferien. Hvis du ikke har lyst til at efterlade dit dyr derhjemme, er der også en anden mulighed. En af de store fordele ved at tage på ferie i campingvogn er nemlig, at du har muligheden for at tage dit dyr med på ferien. Det er eksempelvis oplagt at tage hunden med på familieferien. Hvis du skal have din hund med på ferie, er det en god idé at købe et hundetegn. På den måde er du bedre sikret, hvis din hund skulle løbe væk på ferien.

Pak det rigtige udstyr

Når du skal på campingferie, så er det vigtigt at have det rigtige campingudstyr. Du bør eksempelvis have sikkerhedsudstyr i bilen, som I kan bruge, hvis uheldet er ude. Derudover er det oplagt at pakke spil, som I kan hygge jer med, når I når jeres destination. I kan eksempelvis pakke brætspil og udendørs spil såsom kongespil og stangtennis. Sidst, men ikke mindst, er det en god idé at huske campingspejle, der kan sidde fast på bilen. Det er nemlig rigtig svært at orientere sig, når der er en stor campingvogn bag bilen. Med campingspejle sikrer du, at du har et bedre udsyn, mens du kører. Når de er sat på bilen, er du klar til at køre på ferie og nyde friheden med din familie.