Bløde dukker til hyggelig leg

Der er ikke noget, der er hyggeligere, end når man kan bruge timevis sammen med sit barn på leg og hygge, eller når det sidder og underholder sig selv på børneværelset med forskelligt legetøj. Bamser og dukker er nogle af de ting, der i årevis har underholdt børn og som kan være en del af enormt mange forskellige typer af lege, som børnene selv er gode til at finde på.

Der er forskel på dukker. Nogle vil automatisk tænke på de dukker, der er fremstillet i plastik og er relativt hårde, når man sidder med dem, men som er gode at klæde på og lege med. Nogle kan endda sige lyde, drikke mælk af flaske eller rulle med øjnene, men der findes også helt andre typer af dukker. I kan blandt andet kigge på flotte dukker fra Rubens barn, der alle er fremstillet i fleece, så de er så bløde som en bamse. Dukkerne kan klædes af og ansigterne er stadig med menneskelige træk som på dukker.

Unikke og forskellige

Der er et stort udvalg af de forskellige dukker, der forhandles. Hver dukke har fået et navn, så de kan kendes fra hinanden. Det er naturligvis op til dit barn, om dukken skal have et nyt navn, og nogle gange skifter dukker også navn fra leg til leg. Det er helt op til fantasien. Alle dukkerne vil have deres egne, personlige præg. De er håndsyede, og det betyder, at I aldrig vil se to dukker, der er 100 % ens, selvom det er tæt på. Alle dukkerne følger til gengæld samme størrelsesskema, så hver dukke er 36 centimeter høj.

Alt dukketøjet, der er lavet til dukkerne, kan håndvaskes. Det er vigtigt, når det er beregnet til børneleg, da der måske kan komme lidt på, der gerne skal kunne vaskes af. Selve dukken kan desuden holde til maskinvask.