Børneure, der opfordrer til læring og leg

Dette indhold er sponsoreret


Armbåndsure til børn har flere forskellige funktioner. For det første er armbåndsur et godt redskab til at lære dit barn klokken, idet dit barn altid kan øve sig ved at kigge på sin håndled. Når dit barn har lært klokken, skaber et ur tryghed hos dit barn. Det skyldes, at barnet kan holde øje med tiden og ikke bruger unødvendig tid på at ‘vente forgæves’ på at blive hentet fra skole. Foruden et urs praktiske funktioner, tjener mange
børneure til børn også en sjovere funktion og kan bruges i fælles leg i tråd med andet legetøj.

Ure, der kan leges med

Fordelen ved at købe armbåndsure til børn, som er sjove og flotte er, at urene ikke blot opfordrer til læring, men også til leg. Det siges da også, at de fleste børn lærer bedst, hvis lektionens ramme er en leg. Børn kan lære meget af hinanden, og faktisk ønsker børn at uddele viden eller at optage viden i legen med andre. Et Disney eller Marvel børneur kan være en god samtalestarter for børn og en måde, hvorpå børn kan lære hinanden om klokken. Samtidigt kan for eksempelvis et Spiderman-ur bruges i en superhelteleg, hvor uret kan beskytte mod onde fjender.

Superhelte og prinsesser

Alle børn er forskellige og har forskellige præferencer. Børn opbygger dog også fællesskaber omkring ting, som for eksempelvis fascinationen af bestemte figurer fra populærkulturen. FROST-produkter er for eksempelvis et Disney Franchise, som er populær blandt mange børn i Danmark og i resten af verden. Er dit barn også faldet pladask for dette eventyrlige vinterunivers, den smukke Elsa og den sjove Oluf, vil et børneur med FROST-motiv med garanti blive modtaget med kyshånd. Er dit barn mere til actionhelte og superkræfter, er det også muligt at finde børneure med diverse Marvel-motiver.

Gode tips til at lære dit barn om klokken

Et rigtigt godt råd, når du skal lære dit barn klokken, er at købe et flot ur. Et ur med dit barns yndlingsfigur vil hjælpe dit barns motivation til at lære. Når du skal lære dit barn om klokken, skal dit barn først og fremmest lære urskiven at kende. Det kan hjælpe at lade dit barn tegne en masse urskiver. Derefter er det en fordel at tale i ‘halv’ og ‘hel’ og endda tegne halve og hele klokkeslæt på tegningerne. Sørg derudover for at gennemgå dagene i klokkeslæt, a la ‘klokkeslættet, når vi står op’ og ‘klokkeslættet, når vi spiser aftensmad’.