Børnetøj til leg og fest

Børnetøj kan hurtigt hobe sig op i skabe og skuffer. Særligt hos de mindste, der vokser og vokser, er der ofte behov for større størrelser, og det skal både holde til at blive kravlet i, spildt på og danset i. Find lige præcis disse kvaliteter hos POMPdeLUX!

Naturlige farver

Naturlige farver, flotte mønstre og behagelige materialer. Det er lige præcis det, du får, når du bestiller tøj til dit barn fra POMPdeLUX. De rolige farver gør, at de mange styles kan kombineres på kryds og tværs, og så passer det til det hverdagens sjov og leg samt til fødselsdage og andre festlige begivenheder, hvor skjorten og kjolen findes frem. Med størrelser fra 80 til 104 samt 110 til 164 er der tøj til børn i alderen 1 til 14 år, så de mindste, de små og de unge teenagere kan blive klædt på i flotte, moderne designs, der passer ind i hverdagens trummerum.

Et helt univers af børnetøj

Klikker du ind på POMPdeLUX’ webshop, bliver du mødt af noget, der minder om et stort univers af børnetøj. De har alt fra bodystockings, nattøj, leggings, huer og vanter til træningsbukser, hoodies, cardigans, bukser og kjoler. Kort og godt har de alt det nødvendige til garderoben, og du kan stole på, at kvaliteten er i top, og priserne er yderst fordelagtige. Det gælder selvfølgelig også, når børnene skal have overtøj på, hvad end det gælder skitøj, fleecejakker, regntøj eller veste. Klæd børnene smart og praktisk på, så de er klar til at indtage hverdagen i de flotte styles fra POMPdeLUX!