De tre bedste gaver til børn, der fylder 2 år

Dette er sponsoreret indhold

En 2 års fødselsdag er stort, men det kan sommetider være svært at finde på fødselsdagsønsker til sit barn. Særligt hvis man allerede har ældre børn. Hvad mangler man lige? Man synes jo, at børneværelset flyder med legetøj, og hvor kan man ellers finde plads til det, hvis ikke stuen også skal stejle i legetøj. Vi vil her kort gennemgå tre idéer til gaveønsker, så du kan få inspiration til ønskelisten. 

 

Løbecyklen – Styrk barnets balance og motorik

Måske har I allerede en løbecykel i huset fra et af jeres større børn, men sommetider skal den yngste også have noget nyt. Som yngste barn kan det nemlig være træls at arve alt fra sine ældre søskende. Derfor foreslår vi, at I kan købe en ny løbecykel, som for eksempel denne Puky Løbecykel, som her får en positiv og meget personlig anmeldelse. Løbecykler findes i mange forskellige farver, så selvom storebror har en i grøn, kan lillebror sagtens få en i blå, hvis det er hans yndlingsfarve. Hvis det er første gang, I skal have en løbecykel, så er det en god idé at købe en med punkterfrie hjul. Det giver jeres barn en mere stabil oplevelse, og samtidig slipper I for at pumpe hjulene op igen og igen. 

Hvis du stadig sidder og tænker: Hvorfor i alverden skal vi købe en løbecykel og ikke bare vente til han eller hun kan cykle på en rigtig børnecykel? Så kommer her to gode argumenter. For det første er løbecykler utrolig lette og vejer ingenting, hvilket gør dem nemme at have med på tur. Og for det andet kan børn bruge løbecykler helt ned til 1,5 års alderen, og det er med til at styrke dit barns balance og motorik. På sigt kan det betyde, at dit barn kan cykle på en rigtig børnecykel endnu tidligere, end hvis I ikke havde haft en løbecykel, han eller hun kunne øve sig på. Det er simpelthen et must-have, som også gør det sjovere for barnet at være med på tur. 

 

Personlig bog – Den personlige gave

Den personlige bog er så personlig en gave, at den altid er et sikkert hit. De personlige bøger findes i mange forskellige versioner og et hav af historier. Bogen skal selvfølgelig have fødselaren som hovedperson, men udover det kan du ofte tilføje forældre, søskende og endda venner til historien. Og i dag er det ikke kun historien, der er personlig, men også illustrationerne. Du kan nemlig vælge hudfarve, hårfarve og køn på historiens personer. Bliver det mere personligt end det? 

 

Miniatur køkken eller værkstedsbænk – Gør som mor og far

Som et sidste forslag vil vi kort nævne miniatur køkken og værkstedsbænk, så der er noget til begge køn og interesser.  Barnet vil i takt med sin alder begynde at spejle sig i, hvad forældrene går og laver, og derfor vil mange børn få stor glæde af deres eget lille køkken eller værksted, så de kan gøre som far og mor. Hvis I allerede har et køkken eller en værkstedsbænk, og synes det er rigeligt med et, kan I altid ønske jer mere tilbehør.