Dette kan du lave sammen med børnene til sommer

Snart er det sommer, og det betyder, at både børn og voksne får sommerferie hermed en række ugers fri. Det kan nogle gange være svært at udfylde de ekstra timer, som man pludselig har i løbet af dagen. Derfor kan der være lidt brug for hjælp til at finde ud af, hvad man kan give sig til. Hvis du er en af dem, der står og mangler inspiration til, hvad du kan lave med dine børn gennem sommeren, kan du læse med her.

Vær kreative på regnvejrsdage

Den danske sommer er ikke altid til at stole på, når det kommer til vejret. Nogle gange går der uger uden regn, og andre gange laver det ikke andet end at regne sommermånederne igennem. Derfor gælder det om at være forberedt på alt slags vejr, og heldigvis er der masser af ting, som du kan lave med børnene indenfor. Du kan blandt andet tegne og male med dem. Du kan også lege med de populære Hama perler – dem vil dine børn helt sikkert elske. En tredje ting du kan gøre, er at spille spil sammen med dem, på computeren såvel som tablet, brætspil og playstation. Andre ting I kan lave er at læse eller lave bøger og historier sammen, se film, bygge huler og meget andet, Uanset hvad I finder på af finurlige sager, vil dine børn helt sikkert elske det, af udelukkende den grund, at du leger sammen med dem.

Leg i haven

Hvis vejret er godt, er det bare med at komme ud og nyde sommeren. Dette kan I blandt andet gøre i haven. Her kan I lege vandkamp med vandpistoler, -balloner, svømmebassin og haveslangen. I kan også lege gemmeleg, spille havespil, bold eller noget helt fjerde. Hvis ikke du har en stående i forvejen, kan det være en fordel at investere i en trampolin. Du kan være helt sikker på, at dine børn vil bruge flere timer på denne. Dette kan være skønt, når du for eksempel skal lave mad eller har andre ting, der gør, at du ikke kan lege med dem.

Kom ud i det blå

Lad endelig være med kun at være i haven sammen med dine børn. Danmark har utrolig meget at byde på, og derfor er det bare med at komme ud i det blå sammen med de små. Tag i zoologisk have, forlystelsesparker, til stranden, i parken, skoven eller et helt andet sted. Uanset hvor I tager hen, så sørg for at få en is. Om sommeren hører der is til, og det er noget, som både børn og voksne elsker og ser frem til.