Dette skal I huske til bilferien

Det er en god ide at tage på bilferie med hele familien. Det er en god måde at komme tættere på hinanden og dermed skabe en bedre atmosfære i familien. Hermed er det også vigtigt, at man har alle de vigtige ting med til bilferien. Man kan sikre sig, at man har det ved at lave en grundig pakkeliste. Dog kan det nogle gange være svært at gennemskue, om man har kommet til at glemme noget, som senere vil vise sig at være meget brugbart på turen. Her kan du læse mere om et par af de ting, som bør stå på din pakkeliste.

En termokande

Man kan godt blive tørstig under en bilferie. Så er en termokande meget praktisk at have. Med en termokande kan du opbevare forskellige drikke i den rigtige temperatur under hele bilferien. Et eksempel på en god termokande er en Stanley termokande. Så hold jeres drikkelse varmt eller koldt med en Stanley termokande, når i skal på familietur.

Spil og bøger

En bilferie kan godt blive lidt kedelig og langtrukken i længden. Dette kan man undgå, hvis man har den rette form for underholdning i bilen. Man kan med fordel pakke nogle spil og bøger med i bilen, så man altid kan have det sjovt i bilen.

Snacks

Man kan ikke undgå at blive en smule sulten under en bilferie. Derfor er det også vigtigt at have en god mængde af snacks, som alle kan nyde i bilen.

Tæpper

Man kan ikke slippe fra de kolde nætter, så tæpper er meget praktiske at have, når familien skal holde sig varm i bilen. Tæpper er også med til at skrue mere op for hyggen i bilen.

Vådservietter

Man ved aldrig, hvornår man får brug for dem, men når man endelig gør, kan de ikke undværes. Så sørg for at have nogle vådservietter med på bilferien.