Din guide til sjove efterårsaktiviteter for hele familien

Vi er trådt ind i efteråret, og om ikke for længe bliver det tid til at holde efterårsferie. Hvis du godt kunne tænke dig at blive inspireret til hyggelige, sjove oplevelser i efterårets rammer for din familie, så kan du læse med herunder.

Aktiviteter i byen

En del byer byder på hyggelige aktiviteter for hele familien i efterårsferien. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad der sker af aktiviteter i dit lokalområde, kan du eventuelt læse mere på den lokale netavis. Se fx en netavis lige her, hvis du bor i Rødovre.

I kan tage i en af de mange forlystelsesparker, som byder på sjov, leg og rutsjebaner hele dagen. Mange af dem pynter i efterårsferien op til Halloween, så I får den helt rigtige efterårsferie-stemning.

Tag en tur i skoven

Det kan være rigtig hyggeligt at tage på familietur ud i skovens smukke rammer, hvor I kan nyde synet af de dalende blades smukke farver. I skoven kan I eksempelvis gå på jagt efter kastanjer, nødder og grankogler, eller måske er der en bænk, hvor I kan nyde jeres madpakke og den varme kakao. Måske er I så heldige, at I ser et lille egern.

Hyg jer derhjemme med brætspil og hjemmebio

Sådan en hyggelig efterårsdag, hvor vinden og regnen folder sig ud udendørs, kan I trække indendørs og hygge jer med brætspil. I kan også tage ned på en spil-café, hvis det kunne friste. Der findes mange forskellige brætspil, som samler hele familien – små som store.

Måske har I lyst til at skabe jeres egen hjemmebiograf, hvor den står på hele familiens yndlingsfilm – eller måske en ny, popcorn og slik i sofaens bløde rammer. Hvis I gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, så det bliver en rigtig biografoplevelse, kan I lave billetter.