Disney til børnene – alles lille drys af magi til hverdagen

Du er vokset op med Disney, og på den ene eller den anden måde har det påvirket dig og været med til at forme dig, til den person du er i dag. Måske har en af filmene gjort dig opmærksom på, at dit forhold til dine forældre ikke var så godt, at du har fundet en ægte kærlighed, eller så kan de have fået dig til at genskabe en tabt forbindelse med en søsken eller et familiemedlem. Hvis du kigger nærmere på din yndlings Disney film, vil du også se, at der er noget helt særligt ved den, som du har taget til dig.

Hvor kan man finde alle Disney filmene?

Der er et hav af Disney film derude, og det kan være svært at finde ét bestemt sted, hvor du kan finde dem alle sammen. Du har nok hørt, at Disney selv har lavet en streamingtjeneste kaldet ”Disney+”, der desværre først kommer til Danmark om lang. Desuden er abonnementet også ret dyrt i forhold til mange andre streamingtjenester. Men bare rolig, du kan finde et utalt af Disney film og serier på den danske streamingtjeneste Blockbuster, hvor du har mulighed for at se de Disney film og serier, du og børnene gerne vil, uden at I behøver at betale ekstra.

De nyeste Disney film

Som så mange andre steder, bliver du nødt til at vente i noget tid, før du får muligheden for at se de nyeste film. Dette grunder i, at de først har spilletid i biograferne og forinden da, skal de også oversættes, laves danske undertekster og indspilles med danske stemmer, hvilket faktisk tager en relativt stort rum tid. Men når først alt dette er gjort, og spilletiden i biograferne er ophørt, vil du meget hurtigt begynde at kunne finde filmene på streamingtjenester som blandt andet Blockbuster, Netflix, Viaplay og YouSee.