En hyggelig dag udendørs med børnene

Vejret begynder at blive bedre og bedre. Det betyder selvfølgelig, at man begynder at ville bruge mere tid udendørs. Har du børn, er det dejlige vejr en rigtig god mulighed for at tilbringe en dag udendørs i deres selskab. Derfor får du her nogle ideer til, hvad I kan lave sammen.

Mal sten: I kan samle sten i parker eller på strande, som I derefter kan tage hjem og male på. Kun fantasien sætter grænser for, hvad en sten kan forestille. I kan selvfølgelig også tage maling med på turen, hvis I hellere vil lave det på turen. Bare pas på, at der ikke kommer maling overalt i bilen, når I skal hjem.

Besøg en legeplads: Legepladser er altså bare et hit, når man er barn. I kan derfor forsøge jer med en ny legeplads end den, I normalt ville tage hen til. Det er en god mulighed for dine børn at lege med andre børn også, hvis der er flere børn på legepladsen.

Hav en picnic: Picnics er altid gode, når vejret er godt. Pak en picnickurv med mad, drikke, et tæppe og papservice. Vil du gøre noget ekstra ud af det, kan du finde sjovt papservice på all4party.dk, som dine børn vil elske.

Kongespil: Kongespil er blevet en sand klassiker på en varm dag. Det er super hyggeligt at spille, om det er i haven eller I vil køre i en park for at spille det. Køber I dette, kan I med sikkerhed få mange hyggelige stunder med at spille kongespil.

Stigegolf: Stigegolf er også blevet et populært havespil, som man kan hygge sig om. Det er nemt at spille, hvilket nok også er grunden til, at der er blevet så populært.

Minigolf: Minigolf er også altid et hit med børn. Det er stille og roligt, så det er et nemt spil at hygge sig med sammen med sine børn.

I kan også med fordel kombinere flere af disse forslag til udendørsaktiviteter. Så har I i hvert fald muligheden for at få en rigtig hyggelig dag med jeres børn i det gode vejr.