Få et godt børneværelse til to børn

Selvom mange forældre nok gerne ville kunne give hvert barn et værelse for sig, så kan det ikke altid lade sig gøre. Derfor er det også helt fint at lade dem dele. Der kan faktisk være nogle fordele ved det. Et minus ved det er dog, at det kan gøre det svært at indrette værelset. Du vil med garanti gerne tage hensyn til begge børn, men hvordan skal alle ønsker og behov kunne passe ind på et og samme værelse? Det finder du lidt råd til her.

Du kan skabe en flot og neutral indretningsstil

Hvis det er selve indretningen, der er en udfordring for dig, så læs med her. Du kan hjælpe dig selv på vej ved at skabe en flot og neutral stil. Med design børnemøbler kan du få en flot og stilren indretning, der ikke nødvendigvis passer bedre på et barn end et andet.

Hvis for eksempel det ene barn er vild med prinsesser og det andet med biler, så kan det være svært at forene i indretningen. Det behøver du heldigvis ikke, hvis du indretter værelset mere neutralt.

Lav et hjørne til hvert barn

Du kan også vælge at give hvert barn et hjørne eller en halvdel af værelset hver. Så kan du indrette hver del mere efter det enkelte barn og dets personlighed.

Hvis du netop holder dig til en mere neutral indretningsstil, så vil du faktisk også bedre kunne få plads til nogle af de ting, der ikke passer perfekt ind i stilen. Så er der nemlig allerede skabt sammenhæng.

Fordele ved at dele værelse

Der kan som sagt være flere fordele ved at dele et værelse. For mange børn kan det være en sund og lærerig oplevelse. Dine børn kan blandt andet blive bedre til…

  • At dele med andre

  • At tage hensyn til andres behov

  • At sætte grænser og sige fra