Få mere liv i haven

En af grundene til at vi holder have overhovedet, er velsagtens, fordi det giver os bare en lille bid natur i hverdagen. Den slags er godt for både krop og sjæl., så vi planter træer og sår kartofler. Men hvad er egentlig mere naturligt end lidt liv i haven?

Du kan nemlig også få en mere spændende have ved at have forskellige dyr.

Syngende fugle

Måske er du glad for fugle. Hvis de bor i din have, kan du let holde øje med, hvornår de får unger, og så kan de synge dig til ro, når de til aften synger deres sang.

Hos HD2412 finder du et stort udvalg af fuglekasser til forskellige fugle. Med sådan en kan du altså selv få indflydelse på, hvilke fugle du tiltrækker.

Summende bier

Vil du gerne have dyr i haven, som du også kan se til og passe op, så ville bier måske være noget for dig. Med dem vil du nemlig også kunne se til, hvordan de lever deres liv, og så kan du selvfølgelig også få noget lækker honning til dig selv og familien.

Du kan sætte bistader i haven, men du er også nødt til selv af købe bierne, for de kommer næppe af sig selv. Så kan du dog også sikre, at de er rolige og ikke har sygdomme.

Flotte fisk

Vil du gerne have lidt mere kontrol over livet i haven, kan du også overveje, om det i stedet var fisk, du skulle have. Så ved du jo altid, hvor de er, men de kan alligevel leve et godt liv for øjnene af dig.

Du skal naturligvis sørge for at anlægge en form for fiskedam eller i det mindste have en form for bassin, som de kan være i. Der skal der også være ordentlig plads til, at de både kan svømme rundt og vokse og formere sig.