Hvilken psykolog skal lave intelligenstest af dit barn?

Annonce 

Har du en interesse i at få testet dit barns intelligens? Men er du ikke sikker på, hvilken psykolog du skal henvende dig til eller vælge? Så er der flere svar at finde i denne artikel.

Sådan vælger du en psykolog til intelligenstest

Vælg en der er specialiseret i test af børn 

Du kan først og fremmest vælge en psykolog ud fra, hvem der er specialiseret i testning af børn. For når en psykolog er det, kan du se frem til at komme i ekstra gode hænder. Det kan derfor også godt svare sig, at du bruger ekstra tid på at finde den helt rette. Det kan du til en start gøre ved at søge på Google. 

Vælg gerne en psykolog i dit lokalområde

Et andet tip er, at du gør efter en psykolog i dit lokalområde. Du kan f.eks. med fordel vælge en psykolog til intelligenstest i Jylland, eller mere specifikt Aarhus, hvis du er bosat her. For det kan gøre det nemmere at komme til og fra psykologen. 

Hvem har været i feltet i mange år? 

En tredje ting du kan kigge efter er, hvem der har været i feltet i mange år. For det kan have noget at sige for, hvor godt forløbet og hele oplevelsen med at blive testet bliver. 

Denne del kan du undersøge nærmere på psykologers hjemmesider, hvor du kan læse mere omkring dem og deres arbejde. 

Hvem kan give støtte efter testningen? 

En sidste ting du kan vælge ud fra er, hvem der også kan give støtte, efter barnet er blevet testet. Det kan være i form at viden omkring de muligheder, der kan være for dit barn, tilbud der kan gives m.m. 

Nu er du forhåbentlig klædt en smule bedre på til at vælge en psykolog, der kan hjælpe dit barn.