Klar til at blive forældre? Her er udstyret, I har brug for!

At blive forældre er noget af det største, du kan opleve, og samtidig også en oplevelse, der for nogen kan være lidt skræmmende. Der er mange nye ting, du skal forholde dig til, og det kræver øvelse at finde sig til rette i den nye, men helt fantastiske hverdag, som venter. Desuden er der også nogle forskellige ting, som I får brug for, når I står og skal være forældre for måske første gang. Du finder en oversigt over godt baby-udstyr her, så du kan få styr på at få købt alt det rette udstyr, inden babyen melder sin ankomst. Er du i tvivl om, hvad I helt sikkert får brug for, når I skal være forældre, så får du en lille guide her.

1 Krybbe

Krybben er barnets første seng, der som oftest får plads inde på forældrenes soveværelse i barnets første levetid. En krybbe er nærmest uundværlig, når du har en lille baby. Det er her babyen ofte skal kunne falde til ro og sove en hel masse timer. Derfor må krybben gerne være rigtig hyggelig, så barnet kan føle tryghed, når han eller hun ligger i krybben. Der findes et utal af forskellige krybber, og det bliver derfor ikke et problem at finde en krybbe, som passer lige netop til jeres behov. Både i forhold til design, prisklasse og forskellige praktiske løsninger.

2 Barnevogn

En barnevogn er et must-have, når I skal være forældre. I kan være helt sikre på, at barnevognen vil blive flittigt brugt. Ikke bare derhjemme, men også i daginstitution og i andre sammenhænge. Derudover kan en barnevogn være nyttig, hvis du får problemer med at få dit barnet til at sove til middagslur, da det her tit kan hjælpe at gå en lille tur med barnet i barnevognen. Her findes der også en masse forskellige versioner af barnevogne på markedet – i forskellige prisklasser. Dog kan barnevogne godt være lidt dyre, og I kan derfor overveje at købe en brugt barnevogn på nettet. Det vigtigste er dog, at barnet har en god madras at sove på samt en god dyne.

3 Puslebord

Et puslebord er også alfa og omega, når I står og skal være forældre. Dette er udelukkende praktisk udstyr, men samtidig udstyr, som I helt sikkert ikke får lyst til at undvære. For at gøre det lidt mere hyggeligt for barnet omkring puslebordet kan I eksempelvis finde en fin uro, som barnet kan kigge på og underholdes med.