Leder du efter den ultimative ungdomsferie for dig og dine venner?

Mange unge mennesker elsker at rejse med deres venner til udlandet for at feste igennem, hygge sig og bare have det sjovt sammen. Det er både skønt at rejse på en ungdomsferie i udlandet, fordi det giver en mulighed for at lære nye mennesker at kende fra forskellige lande og kulturer, fordi det giver en et uforglemmeligt minde om en skøn tid med alle vennerne, og fordi det er en mulighed for at få festet fuldstændig igennem. Et af de populære rejsemål er Magaluf på solskindsøen Mallorca. Det skyldes formentlig, at Magaluf byder på et natteliv i verdensklasse samt nogle vidunderlige omgivelser med strande, azurblåt vand og godt vejr.

Det er naturligvis forskelligt, hvor du vil komme til at bo afhængigt af hvilket rejsebureau, du rejser med. Der eksisterer det ungdomsrejsebureau, der hedder DUF, der netop udbyder rejser til Magaluf. Rejser du med DUF, vil de hoteller du bor på være udvalgt på bagrund af kriterier som kvalitet, stemning, atmosfære og beliggenhed. På den måde kommer du til at bo med gåafstand til det fedeste diskoteker og barer i byen, så du ej behøver at skulle tage taxa hver vej. Der er desuden forskellige hoteller at vælge imellem alt efter, om du er til de mere eksklusive hoteller, de mere rolige hoteller eller de mere festlige hoteller.

Om natten byder Magaluf som førnævnt på en masse fest på de forskellige barer og diskoteker. Det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke er noget, du kan foretage dig i dagtimerne. Magaluf byder nemlig på et gigantisk udvalg af dagsaktiviteter for alle målgrupper, så du vil helt sikkert ikke komme til at kede dig et øjeblik. Der er eksempelvis aktiviteter som vandpolo, beerpong og en kold drink ved pool-kanten eller solbadning, paragliding, vandscooter, banabåd og meget mere ved stranden. Der er faktisk hele to strande ved Magaluf, som hedder Magaluf stranden og Son Matias stranden, så derfor er der rig mulighed for at besøge en masse forskellige fede steder i byen.