Sådan bliver der råd til ekstra oplevelser på familieferien

Det danske sommerland bugner af forskellige oplevelser for hele familien. Hvad enten man er til oplevelser til vands, til lands eller i luften er der uendeligt mange muligheder for at få store oplevelser med hele familien. Ofte kræver så mange forskellige oplevelser dog, at man har sparet lidt ekstra op som man kan bruge af i sin ferie. Derfor viser vi dig i denne artikel nogle simple tips, der kan spare dig penge og give lidt ekstra på kistebunden til opsparing eller store oplevelser. Vi viser blandt andet, hvordan du med Rabatta altid kan shoppe til laveste pris, når du handler online, ligesom vi viser dig, hvordan du skaber økonomisk overblik. 

Læg et budget og tænk over dit forbrug

Et af de allerførste skridt du bør tage imod at skabe lidt luft i budgettet, er at lægge et budget og generelt tænke over dit forbrug. Hold dine indtægter op imod dine udgifter og se, hvor mange penge du kan bruge på fornøjelser og oplevelser. På den måde kan du spare penge op, så familien til sidst har en masse penge at bruge, når familieferien rammer og børnene gerne vil opleve forskellige aktiviteter. Det giver samtidigt et større økonomisk overblik, så du har en klar indsigt i, hvordan dine penge bliver brugt. 

Brug altid rabatkoder, når du handler online

Andet tip handler om, at du altid skal forsøge at anskaffe den billigste pris på den vare du gerne vil købe online. Det kan gøres med en rabatkode, og der findes faktisk en rigtig smart måde at gøre det på, som sparer dig både tid og penge, når du handler på nettet. Det gratis værktøj Rabatta scanner nemlig internet for rabatkoder og tester det automatisk for dig, når du shopper på nettet. Det er helt gratis at hente til både Google Chrome og Safari, og det er ligeledes helt gratis at bruge.

Lav madplaner og hold dig til dine indkøbslister 

Et sidste tip, der er værd at notere sig, hvis du gerne vil skabe lidt ekstra plads i budgettet handler om at planlægge dit madbudget. Sørg for at lægge en madplan i starten af ugen, så I ikke køber for meget takeaway og fastfood fordi det er for sent at købe ind og lave mad. Hvis I i stedet for handler ind et par gange om ugen, så alle ingredienserne til retterne allerede er i hjemmet, så er det nemmere og mere overskuelig at lave mad. Det er på længere sigt også det økonomisk mest fornuftige.