Sådan køber du legetøj online

legetøj fra geppel

Er der et af børnebørnene, der snart har fødselsdag? Skal du have købt en masse julegaver til familiens yngste? Eller måske vil du bare forkæle de kære små med noget nyt legetøj. I denne artikel får du tips til, hvordan du køber legetøj online, så du slipper for at skulle ud i de fysiske butikker, hvor der både er risiko for sygdomssmitte og lange køer. Handler du legetøjet online kan du sidde i ro og mag og udvælge, og det hele vil blive sendt til dig, så du slipper for at skulle slæbe dine indkøb.

Hvor skal du købe legetøjet?

Når du sidder ved din computer og skal finde en god hjemmeside at købe dit legetøj på, kan du vælge tre metoder. Du kan enten søge bredt med ordet ’legetøj’ i søgefeltet og så trykke ind på de forskellige sider, der bliver foreslået og se, om du finder noget du kan bruge. Du kan også trykke ind på en legetøjsbutik, du kender i forvejen fx Geppel og finde frem til noget godt legetøj her. Ved du allerede, hvilket legetøj du ønsker at købe, kan du bare skrive navnet på legetøjet i søgefeltet og finde et godt tilbud på den måde.

Smarte smutveje

Der er nogle smarte tips og tricks, som er gode at kende, når man handler online. Et af dem er, at der hos flere onlinebutikker tilbydes gratis fragt, hvis du køber for over et vist beløb. Dette er værd at udnytte, så man sparer de trælse udgifter, der ellers er på fragt. Du kan derfor med fordel købe hele årets fødselsdags- eller julegaver på én gang og på samme hjemmeside. Handler du på en hjemmeside, du ikke kender, skal du sikre dig at siden er dansk eller europæisk, da du ellers kan risikere, at der kommer told og ekstra moms på varerne. Det kan også være en fordel at købe fra en hjemmeside, hvor der er mulighed for at returnere gratis. Det sker jo af og til, at barnet får flere eksemplarer af den samme gave, og så er det vældig smart, at der er mulighed for at få det byttet og få pengene retur.