Sådan kommer du i gang med at motionere med dine børn

Det er sundt for alle at bevæge sig og holde sig i gang. Det gælder både voksne og børn. Til gengæld kan det nogle gange godt være svært at finde tid og overskud til at dyrke motion til hverdag.

Specielt hvis du lever et travlt familieliv, hvor der er masser at se til. Dog kan du nemt gøre motion til en del af både din og dine børns hverdag.

Gå nogle lange ture

Når du gerne vil være mere aktiv, behøver det ikke at betyde, at du skal ned i et fitnesscenter tre gange om ugen. Det kan godt være svært at passe ture ned i fitnesscenter ind i et travlt familieskema med børn, madpakker og lektier.

I stedet kan du starte stille og roligt ud. Du kan tage dine børn med ud på nogle lange gåture. Det er ikke noget, der kræver ret meget, men både du og dine børn får alligevel nogle skridt i benene og noget frisk luft til hovedet.

En gåtur en gang imellem er noget, du nemt kan gøre til en del af familiens faste vaner. Du kan f.eks. tage dine børn med ud og gå, efter I har spist aftensmad et par gange om ugen.

Lav træningsøvelser sammen på stuegulvet

Hvis du gerne vil være lidt mere aktiv med dine børn end blot at gå et par ture, kan du lave træningsøvelser med dem derhjemme. Hos Billig Fitness kan du finde alverdens forskelligt træningsudstyr. Det behøver slet ikke at være kompliceret at motionere. Du kan bare lægge dig på stuegulvet sammen med dine børn og begynde at lave forskellige træningsøvelser.

Det er en god måde at gøre det på, fordi I kan have det sjovt samtidig. Motion skal ikke være kedeligt og træls. Det skal være sjovt og hyggeligt.