Sådan planlægger I jeres næste sommerferie i Danmark

Mange har en forestilling om, at de er nødt til at rejse langt væk for at holde en god sommerferie. Det er dog slet ikke nødvendigt. I kan sagtens holde en rigtig hyggelig sommerferie i Danmark. Her får I nogle gode idéer til, hvad I kan lave i jeres næste sommerferie.

Tag på hyggelig campingferie

Hvis der er noget, der er helt oplagt at gøre, hvis I gerne vil holde ferie i Danmark, så er det at tage på camping. Det er en rigtig god og hyggelig måde at holde ferie på som familie. På en campingferie kommer I helt ned i gear, men der er samtidig en masse, I kan tage jer til, hvis I får lyst til det.

Der findes nemlig en masse gode campingpladser, som arrangerer diverse aktiviteter for både børn og voksne. Desuden er det fede ved en campingferie, men både børn og forældre har chancen for at lære en masse nye mennesker at kende. Der er en helt særlig ånd på en campingplads, hvor alle snakker med alle.

I kan f.eks. besøge www.jambo.dk.

Hold ferie i jeres have

Det er slet ikke nødvendigt at planlægge en hel masse forskelligt for at få en rigtig hyggelig ferie. Som regel er det vigtigste, at I er sammen og har tid til hinanden. I kan sagtens holde ferie hjemme i jeres egen have. I kan f.eks. finde alle jeres favorithavespil frem og få en masse tid til at gå med dem. I kan også sætte et badebassin op eller investere i en havetrampolin.

Udforsk jeres nærområde

Hvor tit tager I rundt og udforsker det område, I bor i? Måske der er en masse steder, som I faktisk aldrig har set. I jeres sommerferie har I en masse tid til at besøge alle de steder, hvor I normalt ikke kommer.