Søde ting, du kan give i dåbsgave

Når nogen du kender, får et barn, er det en helt speciel ting. når du får invitationen til barnedåben, kan det være, at du har lidt problemer med at finde ud af, hvad du vil give i gave. Det er jo ikke altid nemt. Man vil gerne finde en gave de bliver glade for, og som de samtidig vil få brugt. Der er mange muligheder for, hvilke gaver du kan give.

Måske det kunne være fint og give en lidt personlig gave. Det kunne for eksempel være noget, som en sut med navn på. du kan også købe den i en farve, hvis det er det, du vil. Disse slags sutter kunne være noget som bibs sutter. Her kan du få skrevet barnet navn, og samtidig bestille den i en flot farve.

Tøj til barnet

Hvis du gerne vil give en praktisk gave, som forældrene til barnet helt sikkert vil blive glad for, så går man aldrig helt galt i byen med noget fint babytøj. Du kan prøve at kigge i forskellige baby forretninger. Her kan du finde noget tøj, som du synes er fint.

En god ide når du skal gøre dette, er at tage en snak med forældrene først. Både fordi det selvfølgelig er vigtigt, at du kender babyen størrelse, men også fordi, at der nok er ting, som de ikke mangler. Det er jo bedst, hvis du finder noget, som de ikke allerede har.

Spørg lidt rundt, og find ud af, hvad de mangler

Når man skal købe en gave, er det vigtigste jo egentligt, at det er en gave som kan bruges, og som modtagen bliver glad for. Prøv derfor at forhøre dig lidt rundt omkring, så du kan finde du af, hvad forældrene til barnet egentligt mangler. På den måde kan du finde en god gave til dem.