Stand up paddle board pris

SURFMORE.dk er på kort tid blevet en af Skandinaviens førende brands indenfor oppustelige stand up paddle boards. Vi bestræber os på at fremstille de bedst mulige SUP boards til begyndere og øvet med udgangspunkt i konstruktion og brugervenlighed. Alle vores boards er designet og udviklet til alle niveauer indenfor SUP surfing.

Oppustelige Stand Up Paddle boards er fremtiden indenfor SUP surfing på alle niveauer.

Stand up paddle boards fra SURFMORE er det rette valg til dig, der skal have udstyr der er brugervenligt, skabt i slidstærke materialer og er skabt til den gode oplevelse på vandet. Vores SUP boards er det optimale valg til familie, venner eller dig, der blot ønsker at hygge sig på fjorden, tværs over søen eller langs åen. Med et oppusteligt Stand Up Paddle board fra SURFMORE, er du garanteret sjov og god motion i timevis, og du skal ovenikøbet ikke frygte for, at dine boards rammer ind i hinanden. De er solide, konstrueret og designet i slidstærke materialer og skabt til at holde i mange år. Alle SURFMORE boards er designet til at blive brugt på alle niveauer uden at man skal være påpasselig.

Prisen på et oppusteligt board og et hard board er naturligvis heller ikke den samme. Hard boards er typisk kun anvendt af professionelle SUP udøvere, og er som oftest en del dyrere. Som nybegynder eller fritids surfer vil et oppusteligt helt klart være at foretrække, da det er nemmere at have med at gøre, og samtidig skal du ikke frygte for at støde ind i andre.

Hos SURFMORE står vi altid klar til at hjælpe dig, uanset om du har brug for tips og tricks til SUP surfing eller vejledning og professionel rådgivning til køb af nyt board.