Styrk barnets udvikling med et boldbassin fra Misioo

Leder du som forældre efter den perfekte leg for dit barn, så er boldbassinerne fra Misioo den perfekte løsning, der med garanti vil falde i din smag.

Med disse smarte bassiner fra Misioo vil der være plads til flere timers sjov leg. Barnet vil med garanti finde på de sjoveste og mest geniale lege i boldbassinet.

De fine designs vil skabe uforglemmelige minder for den lille, og ikke mindst det største smil på læben, som er den bedste ting forældre kan ønske sig.

Ved hjælp af deres skønne bassiner går alle børns drøm i opfyldelse med et legeland i stuen, fuld af sjov og ballade.

De ekstrem fine boldbassiner giver barnet muligheden for at flytte legen indenfor, hvor den lille kan lege i hele huset. Deres bassiner styrker barnets udvikling samtidig med det er et flot og moderne design. Bassinerne vil til hver en tid kunne falde i barnets smag, men også forældre pga. det lækre og ekstraordinære design.

Deres boldbassiner kan nemt flyttes rundt i hele huset, så de aldrig står i vejen, som vil være til stor gavn for forældrene. Barnet udvikler sin motorik og sine sanser i boldbassinet, som er en særlig vigtig del af udviklingen. 

Styrker udvikling med en sjov facon

Hvis du længe har været på udkig efter et produkt, der både skaber sjov, men ikke mindst udvikler dit barn, så er boldbassinerne fra Misioo den perfekte løsning.

Fordelene ved disse skønne boldbassiner fra Misioo er, at de udvikler barnets motorik og ikke mindst sanserne hos dit barn. Det er den mest sjove leg barnet kan få, samtidig med at han eller hun bliver udviklet. Det er den bedste form for underholdning for den lille, og med disse boldbassiner vil kedsomheden aldrig kalde. Derudover er produktet i den grad rummeligt for hele familien, da det hverken sviner eller ødelægger gulve.

Den lille får en fest fuld af farver til hver en tid med boldbassinet. Barnet kan som sagt underholde sig selv i boldbassinet, men derudover er det også den bedste fællesleg mellem barn og forældre. Det vil i den grad skabe kvalitetstid på tværs, og skabe uforglemmelige minder for hele familien.

Boldbassinet er efterhånden blevet et must at have i huset, enten på barnets værelse eller stuen.

  • Boldbassinerne fra Misioo er CE godkendte
  • Bassinerne er fremstillet af skønt naturskum
  • Bassinerne er nemme at vedligeholde, da de kan vaskes i vaskemaskinen

Udvikling af motorik og sanser er vigtigt

Udviklingen af motorik og sanser er særligt vigtigt, da det har stor betydning ift. barnets færdigheder. De motoriske færdigheder har særlig betydning for barnets udvikling. Med motorikken får barnet lov til at lære noget om den fysiske og sociale omverden. Motorikken styrkes gennem leg, når man leger træner man motorikken og de grundlæggende sanser, især labyrintsansen, muskelsansen, ledsansen og ikke mindst følesansen. Følesansen er særlig vigtig, da barnet lærer at både opfatte bevidst og ubevidste ting, der sker omkring ham eller hende.

Barnet lærer dermed, at opfatte hvilke ting, der er ubehagelige og behagelige at være i kontakt med. Barnet lærer at forstå verden gennem sine sanser, som er særligt vigtigt. Labyrintsansen lærer hjernen at modtage besked om barnets placering, hvor alle løbende har brug for at få stimuleret denne sans, selv voksne.

Boldbassinerne fra Misioo hjælper barnet med at udvikle de motoriske færdigheder og ikke mindst at udvikle sine sanser, som er særligt centralt for udviklingen.