Test: bedste svømmebriller til børn

Hvis du leder efter et bare gode svømmebriller til dit barn, så får du her den ultimative svømmebriller-test til børn. Det kan nemlig være lidt af en udfordring for mange at finde de helt rigtige svømmebriller, som barnet ligeledes er pjattet med. Det kan heldigvis lade sig gøre.
Det skal du være opmærksom på

Når du skal finde de helt rigtige svømmebriller til dit barn, er der en ting, du bør overveje inden. For mange er svømmebriller ikke bare svømmebriller, når man er barn. Der kan være mange krav og ønsker til, hvordan de skal se ud, og hvordan de skal sidde.

Først og fremmest bør I nemlig i fællesskab overveje, hvilket glas svømmebrillerne skal have. Det er vigtigt, fordi det klare glas for eksempel giver bedre mulighed for orientering under vandet, fordi der kommer mere lys ind. De farvede glas har den modsatte effekt og kan i sidste ende gøre det svært for barnet at se under vandet, hvis svømmehallen er meget mørk.

Hvis dit barn svømmer motionssvømning, leger eller går til konkurrencesvømning, så er det klare glas en fordel at vælge. Mange af de svømmebriller, der ofte vinder ”bedst i test” har som regel klare glas.

Hvis du vælger svømmebriller med blå glas, er du samtidig forsikret, at barnet kan se klart med brillerne både over og under vandet. Det blå glas sørger for, at solstrålerne ikke reflektere ind i brillerne fra vandet. De kan både bruges ude og inde. De blå glas er ofte også testvindere i svømmebriller til børn.
Sådan finder du de helt rigtige

Udover at vælge de rette glas til dit barns svømmebriller, er det også en god idé at være sikker på, hvorvidt de i det hele taget passer til dit barns ansigtsform. Har de ikke den rigtige størrelse, er der nemlig risiko for, at der kommer vand ind. Hvis I vil være helt sikre fra start, kan det derfor være en god idé at teste dem under vandet kort tid efter køb. Et andet råd er at prøve brillen uden nakkerem. Bliver de siddende ved øjnene, har de den rette størrelse. Læs mere på vandklar.dk.