Bliv køreklar med privatleasing

Noget, som de langt de fleste unge mennesker glæder sig allermest til ved at blive ældre, er at kunne tage kørekort. Bare det, at det er muligt, er et plaster på det sår, at det koster penge. Selvom de nye chauffører kan starte med at låne forældrenes bil indimellem, er de nødt til på et tidspunkt at investere i deres egen.

Det er ikke nødvendigt at købe en bil

Kørekortet tynder selvfølgelig ud i sin del af pengepungen, men bilen er prikken over i’et. Det gør ondt at skulle bruge så mange penge, men det er for mange det helt rigtige valg, da det giver en lettere hverdag. Hvis ikke du har lyst til at købe en bil, fordi du ikke vil bindes til noget så værdifuldt, kan du i stedet vælge at lease en bil. Det kan for eksempel perb cars tilbyde dig. Du kan bl.a. lease en Mercedes – tjek her.

Fordele ved brugte biler

Hvis du vælger at lease en Mercedes eller en anden bil fra ny, kan du regne med, at det bliver dyrt. Hvis du er ung, er det ikke med garanti, at du har råd til dette, selvom det er leasing og dermed ikke permanent. Fremfor at lease en spritny Mercedes, kan du lease en brugt Mercedes. Den kan importeres fra udlandet. Det, der er med til at gøre det billigere at lease en brugt bil end en helt ny bil, er, at værditabet er gigantisk på nye biler, mens det er lavt på brugte. Værditabet vil sænkes med tiden, og derfor vil du kunne undgå at skulle betale svimlende beløb for dette. Registreringsafgiften for nye biler er desuden meget høj, hvorimod du med en brugt bil kun vil skulle betale registreringsafgift for leasingperioden. Perb cars laver leasingaftaler med Mercedes-biler, der følger både FDM’s og SKAT’s anbefalinger.