Hav styr på disse ting inden fødslen for at være bedst muligt forberedt

I tiden op til en fødsel er der rigtig meget spænding i luften, og dagene kunne umuligt gå langsommere. Men alligevel er disse dage end god mulighed for at få styr på de sidste ting, inden hverdagen bliver vendt fuldstændigt på hovedet med ankomsten en den lille ny. Det kan gøre den første tid lidt mindre stressende, frem for hvis I skulle fare rundt og købe stort ind til babyen efter fødslen.

Hospitalstasken

Når fødslen først er i gang, kommer I til at leve i et stadie af stress, indtil I er ankommet til hospitalet og babyen ligger i jeres arme. Derfor er det en god ide at være forberedt på hospitalsturen, inden I skal afsted. Den bedste måde at gøre dette på, er at pakke den infamøse hospitalstaske med de mest nødvendige ting – lidt tøj, nogle toiletting og hvad I ellers kunne komme i tanke om at få brug for under hospitalsbesøget.

Babygrej

En anden ting I kan forberede jer ved at købe, er alt det grej, der er brug for, når man har en baby. Det er bl.a. ting som en babyseng, en ammepude, en auto-stol og sutter. Alle disse ting er gode at have på forhånd, så de allerede ligger klar det sekund, babyen bliver født. Det er også noget, der gør den første tid lidt mindre stressende. Alt dette babygrej kan forhandles hos Emmibaby.dk.

Tøj til barnet

Mange kommende forældre vælger at kende barnets køn inden fødslen, så de også kan få købt noget tøj inden ankomsten. Men tøjet kan altså også sagtens købes, selvom I ikke kender barnets køn, da der også findes meget unisex tøj på markedet – altså tøj som er designet til begge køn. Udover det er det jo også kun jer, der bestemmer hvilket tøj, jeres barn skal gå med.