Det perfekte fødselsdagsbord

Skal du holde stor fødselsdag inden længe kan det være du allerede har gjort dig nogle tanker omkring hvad i skal have at spise, hvilket tøj du skal have på samt hvilke gæster der skal komme på besøg. Har du også gjort dig nogle tanker om hvordan du dækker det perfekte bord?

Når du skal dække op til dine gæster er det først og fremmest rart med et stort bord, så du kan give den gas med alt muligt pynt, det er bare mere festligt end et tomt bord. Jo mere plads der er imellem gæsterne jo mere bordpynt kan du komme på bordet.

Lad os kigge på noget forskelligt pynt som du kan anskaffe dig:

En flot dug er det første sted du starter, har du en rigtig stofdug er det helt sikkert det flotteste at dække bordet med sådan en. Har du ikke en stofdug kan en voksdug også være en mulighed, denne dug er dog ikke så elegant, men til gengæld er den praktisk. En anden mulighed er også at finde en papirdug, fordelene ved denne er at du bare kan smide den ud efterfølgende, uden at skulle vaske eller stryge.

Når du har dugen på plads er der ikke noget mere hyggeligt en levende lys på et flot opdækket fødselsdagsborg. Du kan bruge fyrfadslys eller almindlige stearinlys, alt efter om du har lysestager de kan stå i. Nu om dage er der også mange der ikke kan tåles osen fra stearinlys, så kan du også vælge at bruge kunstige stearinlys. Lige meget hvilken mulighed du vælger, skaber det bare en rigtig god stemning med noget lys.

Når dug og lys er på plads er det på tide at kigge på servietter. Vælg nogle servietter i en flot farve, som måske passer til dugen du har på. Er du god til at folde servietter kan det lige give det lille ekstra pift hvis du gør noget ud af denne proces.

Når du har dug, lys og servietter på plads, kan du vælge at pynte om med nogle festlige balloner, glimmer og glitter og hvad du ellers kan finde på. Her er det kun fantasien der sætter grænser og hvor festlig du har lyst til at det skal være.