Få hurtig og lækker kaffe i hverdagen

Det behøver ikke tage lang tid at få en kop rigtig god kaffe derhjemme. Tid er ikke altid det, man har mest af i hverdagen. Og kaffe er ikke på listen over ting, der kan undværes. Men når du nu alligevel drikker kaffe hver dag, hvorfor så ikke drikke rigtig lækker kaffe?

I dag findes der et utal af espressomaskiner, der kan brygge dig en kop kaffe i samme kvalitet, som du får på en rigtig café. Det kræver kun et enkelt tryk på en knap, og så er maskinen i gang med at kværne bønner, brygge kaffe og endda også skumme mælk, hvis du vil have en latte eller lignende.

Slut med kaffe, der har stået på kanden hele dagen

Gammeldags kaffemaskiner havde den simple funktion, at de kunne holde kaffen varm i glaskanden, når den stod på varmepladen. Men sidst på dagen kunne det altså godt være en tarvelig (og ret stærk) kaffetår.

Derfor er espressomaskinerne så geniale; det tager kun et øjeblik at brygge en frisk kop kaffe, så der er ingen grund til at drikke noget, der har stået hele dagen. Desuden er der langt flere muligheder for variationer i kaffedrikkene efter personlige præferencer.

Altid friskmalede kaffebønner

Den allerbedste kop kaffe får du, når du bruger bønner, som er blevet malet lige inden brygningen. I en travl hverdag kan det virke uoverskueligt tidskrævende at stå og kværne sine egne bønner for at få en kop kaffe.

Fuldautomatiske espressomaskiner brygger kaffe på friskkværnede bønner hver gang, uden du behøver at røre en finger.

Men bønner er ikke bare bønner; der findes uendeligt mange variationer, sorter, ristninger og blends – der skal jo være noget til enhver smag. Køber du dine kaffebønner hos RigtigKaffe, er du altid sikret bønner af højeste kvalitet – uden det koster en formue.