Japanske kokkekniv for livet

Med japanske kokkeknive får du det bedste værktøj til køkkenet

 

Med et sæt af japanske kokkeknive får du den ultimative oplevelse af at lave mad i køkkenet. De japanske kokkeknive er særlig kendt for 3 egenskaber, nemlig skarphed, holdbarhed og sit æstetiske udseende. Men hvordan kan det helt præcis være de japanske kokkeknive er så specielle?

De japanske kokkeknive er særligt kendt for kombinationen af godt håndværk og høj kvalitet.  De japanske kokkeknive har hele pakken, de flotte æstetiske ydre og en kerne af damaskusstål. Ydermere tager de japanske kokkeknive udgangspunkt i en lang og traditionsrigt japansk kulturarv, som er med til at gøre de japanske kokkeknive yderst populære

 

Hver enkelt kniv på de japanske kokkeknive er forskellige fra kniv til kniv. Dette er med til at gøre hver eneste japanske kokkeknive helt unik. Grundet deres æstetiske udseende vælger rigtig mange at hænger deres japanske kokkeknive op på en magnetholder. Det vil være en skam at skulle smide de japanske kokkeknive ned i en skuffe og gemme dem væk fra gæsterne. Derfor anbefales det med stor stil at man skaffer sig en magnetholder til sine nye japanske kokkeknive og viser dem frem til alle og en hver.

 

Med de japanske kokkeknive er du 100% sikker på at få en kokkekniv der lever op til de højeste standarder indenfor køkkenværktøj. Med en japansk kokkekniv får du en slidstærk kokkekniv, som nærmest er umulig at gøre sløv.

 

Hvad er historien bag de japanske kokkeknive?

De japanske kokkeknive har en meget traditionsrig og utrolig historie bag sig. Og i dag anvendes de japanske kokkeknive af personer over hele verden, som er glade for at stå i et køkken og lave mad. De japanske kokkeknive har med den meget utrolige historie bag sig, et utroligt og anerkendt status på markedet for kokkeknive.

 

For at starten historien omkring de japanske kokkeknive, skal vi flere hundrede år tilbage i tiden. Vi skal nemlig helt tilbage til de gamle samuraikrigere. De gamle samuraikrigere kæmpede for de japanske adelsmænd. Og hvad er japanske samuraikrigere så kendt for spørg du? Ja, de er kendt for deres utrolige samuraisværd. De legendariske samuraisværd er var i særdeleshed kendt for deres utrolige skarphed og utrolige hårdhed. De japanske kokkeknive er udarbejdet og produceret præcis på samme fremgangsmetode som de japanske samuraisværd var. Det vil altså sige at der ligger en legendarisk produktionsmetode til at udforme de japanske gourmetknive.

 

De japanske kokkenive bliver fremstillet gennem det velkendte stål der hedder damaskusstål. De japanske kokkeknive bliver foldet op til 67 gange og er på den måde nogle af de skarpeste og hårdeste kokkeknive på markedet. Med den unikke fremgangsmetode scorer de japanske kokkeknive 60-62 HRC på den kendte Rock-well skala. Normale gængse kokkeknive på det europæiske marked score omkring 50-55 HRC på Rock-well skalaen. Det vil altså sige at de japanske kokkeknive har et skarpere knivblad, end de gængse kokkeknive på markedet. Damaskusstål er kendt for sin utrolige skarphed og samtidig også en utrolig elasticitet. Derved får du en japanske kokkekniv som har en utrolig skarphed og en kokkekniv som aldrig bliver sløv.